PREMARK® wegmarkering

Speciaal voor verkeerstoepassingen op kleine schaal levert Geveko Markings u PREMARK® wegmarkering. Dit is snel en makkelijk zelf aan te brengen op alle ondergronden. Voorbeelden zijn wegaanduidingen, verbod aanduidingen, gebod aanduidingen, aanwijzingen, verkeerssituaties enz.

Ga voor meer info: Wegmarkering

Speciale markering

Voor situaties waar veel lichtreflecties, oppervlaktestructuur of bij betreden geluid vereist is, leveren we u een prachtpakket. Voorbeelden zijn pijlen, lijnen, haaientanden enz.

Ga voor meer info: Speciale markering

Verkeerssignalering

Speciaal voor verkeerstoepassingen op kleine schaal levert Geveko Markings u verkeerssignalering die snel en makkelijk is aan te brengen. Voorbeelden zijn wegaanduidingen, verbod en gebod aanduidingen, aanwijzingen enz.

Zie ook: PREMARK® en Aanvraag info

ChipFill®

ChipFill® is een speciaal ontworpen product voor het repareren van gaten en scheuren in asfalt met een diameter tot maximaal 30 cm. Door de waterdichte versmelting met het asfalt wordt het risico geminimaliseerd dat gaten en scheuren groter worden. De reparatietijd is ongeveer 20 minuten van start tot openen voor het verkeer.

Zie ook: ChipFill®