Verkeer

PREMARK® Wegmarkering

PREMARK® - voorgevormde thermoplastische wegmarkering

PREMARK® is een gebruiksklare voorgevormde thermoplastische wegmarkering. Met andere woorden: de complete signalering, kant-en-klaar, direct uit de verpakking op het wegdek.

PREMARK® kan door één persoon worden aangebracht met slechts een gasbrander en bezem als gereedschap. Hierdoor hoeft u ook geen bedrijfsbus of andere grote auto in te zetten. Makkelijker kan het niet.

Naast eenvoudig aanbrengen is ook de snelle verwerking een groot voordeel. Weinig man-uren en bijna geen oponthoud van verkeer.

PREMARK® wegmarkering, zomer en winter aan te brengen

PREMARK® wegmarkering is het hele jaar door aan te brengen. De enige eis is een droog wegdek.
Is het toch vochtig? Met een eenvoudige gasbrander is dit in no-time droog genoeg voor PREMARK® wegmarkering.

PREMARK® wegmarkering, het voordeligste alternatief

Slechts één persoon brengt de markering aan, razendsnel, zonder gebruik van dure gereedschappen en groot transport. Deze vier factoren brengen de kosten van wegmarkering aanzienlijk omlaag.
Daarbij komt dan nog de gunstige prijs van het PREMARK® - product zelf.

PREMARK®, 6 x langere levensduur.

De hoge kwaliteit van het PREMARK® materiaal en de versmelting op het wegdek garanderen de wegmarkering een lange levensduur. PREMARK® gaat maar liefst zes tot acht maal langer mee dan geschilderde markeringen.

Zeker bij intensieve en zware belasting, zoals kruispunten en bij stoplichten levert dit een gigantische winst op t.o.v. de traditionele materialen. Niet alleen vanuit financieel maar ook vanuit milieuoogpunt gezien.

PREMARK® is slijtvast en bestand tegen benzine, olie, vorst en dooizouten.

PREMARK® wegmarkering, gegarandereerde veiligheid voor dag en nacht

De glasparels in PREMARK® wegmarkering garanderen optimale lichtweerkaatsing. Een onmisbare veiligheidsfactor bij slecht zicht en als het donker is.

De reflectieparels zijn gelijk verdeeld over het oppervlak en door het hele 3 mm dikke materiaal heen. Dit garandeert u dat het materiaal altijd zijn reflectie-waarde behoudt.

Zie ook: Aanvraag info, Werkwijze en Download.